ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Κρύα πάστα με κομπόστα ροδάκινο και ζελέ φράουλα | γαστρονόμος

Κρύα πάστα με κομπόστα ροδάκινο και ζελέ φράουλα | γαστρονόμος

Το κλασικό, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκό με στρώσεις από πτι μπερ, απαλή κρέμα αρωματισμένη με πορτοκάλι, ζελέ φράουλα και ζουμερή κομπόστα. Είναι ένα νόστιμο και δροσερό γλυκάκι που σερβίρεται τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα.

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται καθημερινά εκατοντάδες συσσίτια. Δεκάδες Θεσσαλονικείς μαγειρεύουν για όσους χρειάζονται μια μερίδα φαγητό. Διαθέτουν εθελοντικά τον χρόνο τους, θυσιάζουν τα πρωινά ή τα βράδια τους και βάζουν πολλή αγάπη για να βγαίνουν νόστιμες οι συνταγές. Κάποιους από αυτούς τους συναντήσαμε στην κουζίνα της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, που ιδρύθηκε το 2015. Από εκεί είναι αυτή η συνταγή.

top